Restoranlar sokağında Türkiye yörelerinin tipik özelliklerini yansıtan yapılar tasarlanmıştır. Çeşitli plan tipleri, yapım teknikleri ve yörelere göre değişen zengin süsleme ve bezemeleriyle kültürel zenginliğimizin önemli bir parçası olan 7 bölgemizden birer Türk evi örnek alınıp yorumlanmış olup; bu restoranlarda da yöresel yemekler sunulmaktadır.
Konya Evi Tartan Evi örnek alınarak planlanmış olup; Cephesi kerpiç sıvadır. İç Anadolu Bölgesi için seçilmiştir.
Yaptığımız imalatlara; ahşap doğrama, ahşap payanda, ahşap söve, ahşap niş, kolon-kiriş-alın kaplama, lambri kaplama, ahşap ızgara, ahşap hatıl, merdiven basamak-rıht kaplama, ahşap küpeşte, ahşap korkuluk, ahşap silme, meşe parke vb. sayılabilir.
Organize Sanayi Bölgesi 2.Kısım 23.Cd. No: 3 Döşemealtı / ANTALYA / TÜRKİYE
+ 90 242 258 18 58 - alanyali@alanyaliahsap.com.tr
Tüm hakları saklıdır.
© 2024